9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMetropolitan Işalniţa şi CS Cârcea au impresionat în derbiul etapei a 5-a

Metropolitan Işalniţa şi CS Cârcea au impresionat în derbiul etapei a 5-a

-

Metropolitan Işalniţa şi CS Cârcea şi-au dovedit statutul de favorite la promovare şi au practicat un fotbal bun în derbiul etapei a 5-a din Liga a 4-a Dolj Mass. Formaţia din Işalniţa s-a impus duminică dimineaţă în faţa rivalei din Cârcea, cu scorul de 2-1 şi au înregistrat a cincea victorie consecutivă din tot atâtea posibile.

CS Cârcea a început mai slab partida, iar în minutul 12 s-a văzut condusă pe tabelă, după golul reuşit de Marian Goagă. Jucătorii lui Alexandru Dicu au preluat conducerea jocului şi au trecut pe lângă egalare în două rânduri, prin Rodeanu şi Nuţă. În cele din urmă, Vicenţiu Vizantie a restabilit egalitatea în minutul 38, cu un şut puternic din mijlocul careului advers. Nu s-a intrat cu un egal la pauză, pentru că în minutul 40, Cătălin Ţenovici a fructificat o centrare venită de pe partea dreaptă şi i-a adus din nou în avantaj pe cei din Işalniţa.

CS Cârcea a dominat total partea a doua a meciului, dar nu a reuşit să modifice tabela până la final. Astfel, Metropolitan Işalniţa a acumulat 15 puncte în primele cinci runde şi se află la egalitate de puncte pe primul loc, cu Progresul Cerăt.

Metropolitan Işalniţa: D. Vasile – Bidireac, Ionele (’56, Bozgan), Chiriţă, Năstase – Goagă, Bidică, Bouleanu, Gheorghiţă – Mitroi (’84, Petroşanu), Ţenovic (’76, Bogoi). Antrenor: Cornel Gavrilă.

CS Cârcea: Burci – Sandu (69, Sîrmon), Trancă, Chircan, Dragomir – Barbu (’46, Relea), Rodeanu, Nuţă – Chirea, I. Stancu, Vizantie (’67, Borhot). Antrenor: Alexandru Dicu.

Cartonaşe galbene: Mitroi ’3, Goagă ’83 / Chirea ’61, Chircan ’80, Stancu ’87.

Au arbitrat: Cătălin Găman – Adrian Roşoga, Cătălin Catrinoiu.

„La pauză le-am cerut să închidă foarte bine toate zonele”

La finalul derbiului de la Işalniţa, antrenorul formaţiei gazdă, Cornel Gavrilă, a anunţat care a fost tactica echipei sale pentru acest joc. De asemenea, acesta a vorbit şi despre jocul de la Ostroveni, din etapa următoare.

„A fost o victorie muncită şi îmi felicit jucătorii pentru devotament şi pentru tot efortul depus. La pauză le-am cerut să închidă foarte bine toate zonele, să nu le lăsăm spaţii adversarilor. Noi vrem să câştigăm fiecare partidă, dar la final tragem linie şi vom vedea unde ne clasăm. Data viitoare vom juca la Ostroveni, o echipă mai mică, dar care ne-a pus de fiecare dată probleme. Trebuie să rămânem concentraţi la fiecare meci, indiferent de adversar”, a declarat Cornel Gavrilă pentru GdS.

Citeşte şi: Alb-albaştrii au pierdut la Sânnicolau Mare. „Aveam pretenţii de la cei doi arbitri“

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS