29.6 C
Craiova
duminică, 12 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Alex Cicâldău și Luis Nițu, fericiți după jocul de la Mediaș

Alex Cicâldău și Luis Nițu, fericiți după jocul de la Mediaș

Căpitanul Universității Craiova din meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat cu 3-1, Alex Cicâldău a declarat după joc că s-a simțit foarte bine cu banderola pe brat.

„A fost un meci foarte frumos, dar eu zic că trebuia să fim mult mai atenți și să nu primim golul doi. Nu m-am temut că o să ratăm victoria, dar în fotbal este posibil orice. Cum ne-au marcat golul doi puteau să-l dea și pe cel de-al treilea dintr-o acțiune inexistentă. Știam că o să fie un meci deschis, cu două echipe care joacă fotbal, cu un gazon foarte bun, dar sunt obișnuit, pentru că așa a fost întotdeauna aici“, a spus Cicâldău.

„A fost un lucru de nedescris. Am fost foarte fericit și îi mulțumesc domnului Pițurcă pentru banderola de căpitan“, a spus decarul Științei.

Nițu: Sunt bucuros că am marcat

Un alt jucător care a marcat și a făcut un joc bun a fost Luis Nițu.

„Mă simt foarte bine, sunt bucuros că am marcat, dar mai ales că am câștigat. Nu este o accidentare serioasă, am primit doar o lovitură în coapsă, nu este nimic grav. Sper ca pe viitor să fac cât mai multe meciuri bune“, a comentat Nițu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

64,5%, rata finală de promovare la BAC. Cifra în...

Rata finală de promovare în prima sesiune...

ȘTIRI GdS

Turiști salvați de pe munte în Parâng

Trei turiști au fost salvați duminică de salvamontiștii din Gorj. Două persoane au fost recuperate din zona de...

Ministrul Muncii, pe litoral: „Supraaglomerație, e nevoie de responsabilitate”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminică, după mai multe vizite în localuri și cluburi de pe litoral, că a găsit mai...

Covid-19: Zeci de piețe și marketuri, controlate de polițiștii...

38 de marketuri și piețe de pe raza județului Olt au fost verificate în dimineața zilei de duminică, 12 iulie a.c., în...

Paraguayul a respins o nouă cerere de eliberare a...

Un tribunal din Paraguay a respins o nouă cerere de eliberare a lui Ronaldinho. Fostul star al fotbalului brazilian este deţinut de peste patru luni pentru utilizarea unor documente oficiale false.

Juventus, salvată de la înfrângere de Cristiano Ronaldo în...

Campioana en titre a Italiei, Juventus Torino, a remizat în extremis pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Atalanta Bergamo, sâmbătă seara, în cel mai aşteptat meci al etapei a 32-a din Serie A.

64,5%, rata finală de promovare la BAC. Cifra în...

Rata finală de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat, după soluţionarea contestaţiilor din etapa specială, este de 64,5%, a informat,...