Acasă Sport Fotbal Alex Cicâldău și Luis Nițu, fericiți după jocul de la Mediaș

Alex Cicâldău și Luis Nițu, fericiți după jocul de la Mediaș

-

Căpitanul Universității Craiova din meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat cu 3-1, Alex Cicâldău a declarat după joc că s-a simțit foarte bine cu banderola pe brat.

„A fost un meci foarte frumos, dar eu zic că trebuia să fim mult mai atenți și să nu primim golul doi. Nu m-am temut că o să ratăm victoria, dar în fotbal este posibil orice. Cum ne-au marcat golul doi puteau să-l dea și pe cel de-al treilea dintr-o acțiune inexistentă. Știam că o să fie un meci deschis, cu două echipe care joacă fotbal, cu un gazon foarte bun, dar sunt obișnuit, pentru că așa a fost întotdeauna aici“, a spus Cicâldău.

„A fost un lucru de nedescris. Am fost foarte fericit și îi mulțumesc domnului Pițurcă pentru banderola de căpitan“, a spus decarul Științei.

Nițu: Sunt bucuros că am marcat

Un alt jucător care a marcat și a făcut un joc bun a fost Luis Nițu.

„Mă simt foarte bine, sunt bucuros că am marcat, dar mai ales că am câștigat. Nu este o accidentare serioasă, am primit doar o lovitură în coapsă, nu este nimic grav. Sper ca pe viitor să fac cât mai multe meciuri bune“, a comentat Nițu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...