10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMetropolitan Ișalnița este de neoprit. Victorie în zece oameni cu Măceșul

Metropolitan Ișalnița este de neoprit. Victorie în zece oameni cu Măceșul

Metropolitan Ișalnița s-a impus duminică dimineață, cu scorul de 2-1, în fața formației Viitorul Măceșul de Sus, în etapa a 3-a, din Liga a IV-a Dolj Mass.

Partida a debutat cu o eliminare în tabăra gazdelor, în minutul 5, după ce Robert Duculescu a avut o intervenție dură la mijlocul terenului. Chiar dacă au fost nevoiți să joace mai bine de 80 de minute cu un om în minus, jucătorii Ișalniței au continuat să-și preseze adversarii. Efortul a fost răsplătit, iar în minutul 25, Marian Goagă a transformat o lovitură de la unsprezece metri. Mai mult de atât, Leonard Năstase a dublat avantajul echipei sale în minutul 33, după ce a profitat de o respingere greșită a portarului advers.

Măceșul de Sus a început în atac repriza secundă, iar în minutul 49 au obținut un penalti, transformat în gol de Lupu. Până la finalul jocului, gazdele au stat foarte bine în teren și nu le-au dat nicio șansă adversarilor, care au atacat în gol până la ultimul fluier. S-a încheiat 2-1, iar Metropolitan Ișalnița are maximul de puncte după primele trei jocuri.

Metropolitan Ișalnița: M. Vasile – Duculescu, Chiriță, Goagă (’57, Sgubin), Mitroi – Țenovici, Năstase (’77, Ionele), Bidireac (’70, Ivan), Gheorghiță – Vătu (’8, I. Ion), Bouleanu. Antrenor: Cornel Gavrilă.

Viitorul Măceșul de Sus: Stănilă – Șarpe, Sandu, Aranghel (’70, Neamțu), Nuță (’59, Gugu)- Vîrjan, Riza, Ciobanu, Lupu – Dulvac, Bistriceanu. Antrenor: Ciprian Nicu.

Cartonașe galbene: Gheorghiță ’19, Mitroi ’65 / Vîrjan ’3, Anghel ’54, Ciobanu ’69

Cartonaș roșu: Duculescu ’5.

Au arbitrat: Andrei Filip – Alina Barbu, Ana Manolescu.

Premiere cu întârziere

Înainte de începutul jocului cu Măceșul de Sus, oficialii formației gazdă au fost premiați de către AJF, pentru performanța obținută sezonul trecut, și anume locul al treilea la finele campionatului.

(Foto: Tibi Cocora)

În următoarea etapă, Metropolitan Ișalnița se va deplasa la Cetate, pentru duelul cu Tractorul, în timp ce Viitorul Măceșul de Sus va primi vizita formației A.C.S. Desa.

Articol scris de Tibi Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS