10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIencsi, mulţumit cu punctul obţinut în Valea Ursului

Iencsi, mulţumit cu punctul obţinut în Valea Ursului

Echipa secundă a Universităţii Craiova a înregistrat o remiză, scor 2-2, în partida disputată vineri seară, la Valea Ursului, în compania echipei Unirea Bascov, contând pentru etapa a 2-a de la Liga a III-a, seria 3. Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Raul Baicu (’20) şi Dobre (’87), în timp ce gazdele au marcat prin Sebastian Ivan (’49) şi Eduard Neacşu (’50).

Universitatea II Craiova: Marinescu – Petre, Hreniuc, Ispas, Briceag – Dobre, Șerban, Țegle – Nițu, Baicu, Baiaram. Au mai intrat: Juncu, Popescu, Danciu și Trancă.

Antrenorul „satelitului”, Adrian Iencsi, s-a bucurat pentru punctul obţinut, dar mai ales pentru că jucătorii săi au ieşit nevătămaţi din teren, a cărui stare a fost deplorabilă.

„Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, a fost la fel de bună ca şi până acum, în meciurile de pregătire şi în campionat. Au avut o determinare bună, numai că la calitatea jucătorilor noştri este foarte greu să construim pe un teren impracticabil, cum a fost cel de la Valea Ursului: tare, denivelat, mic. Chiar şi aşa ei s-au descurcat, au luptat. Mă bucur foarte mult că au ieşit cu toţii sănătoşi de pe teren, că nu s-au accidentat”, a declarat Adrian Iencsi, pentru GdS.

„Tunurile“, îndreptate spre Olimpic Cetate Râşnov


Startegul Universităţii II Craiova este nerăbdător să vină viitorul joc, cu Olimpic Cetate Râşnov, fiind convins că băieţii săi vor sparge gheaţa şi vor bifa prima victorie din campionat. Meciul va avea loc vineri, 6 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv”.

„Avem două remize până acum şi aşteptăm să vină şi prima victorie. E clar că un succes îţi dă entuziasm, încredere şi aşteptăm meciul cu Râşnov. Avem un joc foarte bun, ne-am creat foarte multe ocazii şi în prima etapă cu Baloteştiul, dar acum, pe terenul ăsta, nu putea fi decât un joc de luptă. Sunt mulţumit de determinarea băieţilor. Mă aştept să avem continuitate în jocul bun şi, bineînţeles, trebuie să apară şi prima victorie“, a încheiat Adrian Iencsi.

Universitatea II Craiova ocupă locul 9, cu 2 puncte, după primele două etape din Liga a III-a, seria 3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS