Acasă Sport Fotbal Mugur Gușatu va antrena în Banat, pe ASU Poli Timișoara

Mugur Gușatu va antrena în Banat, pe ASU Poli Timișoara

-

Fostul antrenor al formațiilor Universitatea II Craiova și CSO Filiași, Mugur Gușatu, a fost numit antrenor principal la ASU Poli Timișoara. În prezent în Liga a II-a, gruparea din Banat are încredere totală în fostul jucător al Timișoarei din perioada 1995-1997, asta și după ce acesta a făcut un sezon excelent la cârma lui CSO Filiași.

Mugur Gușatu îi succede pe bancă lui Cosmin Petroescu și va intra în pâine la ASU Poli Timișoara începând de luni. El va debuta pe banca alb-violeților într-un meci în deplasare, la Turnu Măgurele. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...