14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAu dat meciul pe o nuntă. Cârcea câștigă la „masa verde“

Au dat meciul pe o nuntă. Cârcea câștigă la „masa verde“

Sâmbătă dimineață trebuia să se dispute duelul dintre CS Cârcea și Tineretul Poiana Mare, meci din Liga a IV-a, seria Doljului. Formația lui Alexandu Dicu a avut parte de o surpriză: Tineretul Poiana Mare nu s-a prezentat la Cârcea pentru confruntarea din etapa a doua.

Jucătorii formației gazdă s-au încălzit și au așteptat adversarii pe terenul de joc mai bine de 30 de minute.

Din surse apropiate echipei oaspete, se pare că un jucător al echipei din Poiana Mare are programată nunta astăzi, iar membrii staff-ului tehnic, împreună cu ceilalți jucători, au preferat să renunțe la deplasarea de la Cârcea în schimbul petrecerii.

În cele din urmă, brigada de arbitri a hotărât suspendarea partidei și victoria Cârcei cu 3-0 la „masa verde”, după ce timpul de așteptare acceptat de regulament s-a încheiat.

Delegatul oficial al formației din Cârcea, Ionel Chirea, nu s-a bucurat prea tare de cele trei puncte câștigate la „masa verde”, considerând că echipa sa are nevoie de cât mai multe meciuri în picioare.
„Pe noi nu ne încălzește cu nimic că am câștigat aceste puncte la masa verde. Chiar acum ne-am împărțit echipa în două și facem un joc amical între noi. Mi se pare corect ca fiecare meci să se dispute, pentru că suntem totuși în liga a patra, iar așteptările sunt altele. La mijlocul săptămânii viitoare vom avea un meci amical și sperăm să ne menținem în formă pentru următorul joc de campionat”, a declarat Ionel Chirea pentru GdS.

CS Cârcea se va deplasa la Cerăt la finalul săptămânii viitoare, pentru jocul cu Progresul din etapa a treia.

  • Articol scris de Tiberiu Cocora

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS