12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMario Găman a preluat-o pe Gilortul Târgu Cărbuneşti

Mario Găman a preluat-o pe Gilortul Târgu Cărbuneşti

Divizionara C Gilortul Târgu Cărbuneşti caută soluţii pentru realizarea unui campionat bun la Liga a III-a. Conducerea gorjenilor a anunţat astăzi, prin intermediul paginii de facebook, că a ajuns la un acord cu antrenorul Mario Găman, care îi succede pe banca tehnică lui Alexandru Avrămescu. Acesta din urmă a pregătit-o pe Gilortul doar pe perioada verii, sub comanda lui bifându-se şi debutul în Liga a III-a, seria 4, cu CSO Filiaşi, meciul fiind pierdut însă cu 3-1 chiar pe teren propriu. Mario Găman va intra în pâine de marţi, 3 septembrie.

Reamintim că Gilortul Târgu Cărbuneşti a promovat în Liga a III-a avându-l antrenor principal pe Octavian Iordache, însă acesta a decis să se retragă de la echipă din motive personale.

Au apărut nume noi şi în lot

Conducătorii Gilotului au reuşit să legitimeze astăzi patru fotbalişti: Ovidiu Jianu (portar, Luceafărul Oradea), Marius Ion (atacant, Atletic Bradu), Emilian-Andrei Oprea (mijlocaș U20, CFR Romgaz Craiova) și pe camerunezul Njopgang Passi Stephane BILLY (mijlocaș, Agricola Borcea). Gorjenii au în plan să-l legitimeze săptămâna viitoare și pe fundașul Ionuț Tătaru (Crișul Chișineu-Criș) şi își doresc şi aducerea unui mijlocaș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS