11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFlacăra Horezu a „ars“ cu folos la Sebiş

Flacăra Horezu a „ars“ cu folos la Sebiş

Formaţia vâlceană Flacăra Horezu a reuşit o victorie frumoasă în runda inaugurală de la Liga a III-a, seria 4. Băieţii antrenaţi de Adrian Popa s-au impus cu 2-0 în deplasare la Naţional Sebiş şi ocupă locul 4 în clasament. Golurile oltenilor au fost marcate de Ciprian Dinu (’27) şi Gueye Mansour (’61).

„A fost un meci bun, echilibrat şi o victorie muncită. Am avut un plus de experienţă faţă de adversari şi per-total cred că este un succes meritat”, a declarat antrenorul Adi Popa, pentru GdS.

Flacăra Horezu: Denis Vlădoi – Samson Nwabueze, Ciprian Dinu, Cristi Munteanu, Ştefan Covalschi – Răzvan Olteanu, Gabriel Precup, Adi Popa, Sebastian Preda – Radu Georgescu, Gueye Mansour. Au mai intrat: Raul Nistor, Ionuţ Sineanu, Emilian Bîrziche.

Pentru Flacăra Horezu urmează două meciuri dificile în această săptămână. Primul are loc miercuri, 28 august, de la ora 17.30, când va primi vizita divizionarei B Pandurii Târgu Jiu, meciul contând pentru faza a III-a a Cupei României.

„Cu Pandurii va fi dificil, în care toată lumea îşi doreşte să facem o figură frumoasă, mai ales că întâlnim o echipă de Liga a II-a. Sperăm să facem un joc bun şi, dacă se poate, să trecem mai departe”, a spus Adi Popa.

Cea de-a doua provocare a formaţiei din Horezu o reprezintă meciul de sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, când va avea loc confruntarea cu Şoimii Lipova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS