Acasă Sport Fotbal Vasile Gheorghe, decisiv cu Sporting Roșiori

Vasile Gheorghe, decisiv cu Sporting Roșiori

-

Nou promovata în Liga a III-a, seria 3, CSM Slatina, a debutat cu dreptul în campionat. Echipa antrenată de Mihai Ianovschi s-a impus la limită, scor 1-0, vineri, pe stadionul „1 Mai“, în fața grupării Sporting Roșiori. Golul formației de pe malul Oltului a fost marcat de Vasile Gheorghe (’44).

CSM Slatina: Grecu – Militaru, Cotigă, Manea, Dan  Popescu, Gheorghe, Oprescu, Ovidiu Popescu (’90, Daniel Turlea), Necșulescu (’85, Dorin Toma), Căpățână (’77, Constantin Radu), Capătă (’65, Grigore Ceapă).

Sporting: Cristea – Floricel, Sitaru,  Epure, Tănase – Scumpu, Constantinescu, Roman, Urâtu, Badiță, Tufă. 

Pentru CSM Slatina urmează o deplasare la Tractorul Cetate.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.