Acasă Sport Fotbal FCU, victorioasă la Lipova

FCU, victorioasă la Lipova

-

Echipa FCU Craiova a confirmat așteptările și s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul susținut în deplasare, la Șoimii Lipova, contând pentru prima etapă din Liga a III-a, seria 4. Golul victoriei a fost marcat de Marian Stoenac (’49).

Antrenorul Eugen Trică a mizat pe următorii jucători: Bodea – Negru, Dănănae, M. Avram, Cristiu – Tănase, Pop – Raicea, Stoenac, Zimța – Bălan.

În runda viitoare FCU va juca pe teren propriu cu gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbunești.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.