Acasă Sport Fotbal Liga Elitelor U17 / Trupa lui Cimpoeru a făcut instrucție cu sibienii

Liga Elitelor U17 / Trupa lui Cimpoeru a făcut instrucție cu sibienii

-

Formația de juniori sub 17 ani a Academiei Gică Popescu s-a impus categoric, scor 5-0, în partida susținută sâmbătă seară, la „Hanul Doctorului“, în fața echipei similare a clubului Interstar Sibiu, în etapa a 5-a de la Liga Elitelor U17.

Craiovenii au deschis scorul rapid, prin Marius Florea, care a preluat în careu o minge venită de la Adrian Vlad și a trimis printre picioarele portarului (’4, 1-0).

„GP“ și-a majorat avantajul la două goluri prin Mirel Neață, care a preluat o minge pe piept la 12 metri și apoi l-a lobat pe portarul ieșit în întâmpinare (’20, 2-0).

Gazdele au punctat apoi prin Eduard Grigorie, care a profitat de o greșeală impardonabilă a portarului ardelean și a împins mingea în plasă de la 2 metri (’43, 3-0).

La doar 3 minute s-a făcut 4-0, Denis Prunaru a reluat din careul mic o centrare venită de pe stânga (’46, 4-0).

Nici nu au pus bine mingea la centru ardelenii că Adrian Vlad a marcat și el, ducând scorul la 5-0 (’47, 5-0).

„GP“ Craiova U17: 12. Mihai Afrim – 2. Octavian Urdu, 4. Alex Vezelovici, 3. Alex Trușcă, 15. Denis Prunaru, 7. Mirel Neață, 6. Eduard Udrea, 22. Eduard Grigorie, 13. Marius Florea, 10. Adrian Vlad, 9. Flavius Marcu.

Au mai intrat: 8. Andrei Pîrvu, 11. Andrei Oană, 20. Adelin Biră, 21. Raul Faur, 16. Marius Dobre.

Antrenor: Ionuț Cimpoeru.

Interstar Sibiu U17: 12. Rareș Agârbiceanu – 16. Victor Rusu, 8. Tudor Mulpușin, 5. Elizer Gligorea, 7. Dragoș Duțu, 2. Alex Ganea, 22. Flavius Damian, 10. Alex Luca, 14. Lucian David, 18. Antonio Șamu, 9. Radu Daniel.

Au mai intrat:6. Alex Tudora, 17. Paul Cotora, 3, Cătălin Stoenete.

Antrenor: Caius Bîră.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.