Acasă Sport Fotbal Fesnic arbitrează „U“ Craiova - Astra

Fesnic arbitrează „U“ Craiova – Astra

-

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat brigada care va oficia partida dintre Universitatea Craiova şi AFC Astra, programată vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I. Astfel, centralul întâlnirii din Bănie va fi Horaţiu Mircea Fesnic, din Cluj-Napoca, asistenţi au fost desemnaţi Alexandru Cerei, tot din Cluj-Napoca, şi Imre-Laszlo Bucsi, din Sfântu Gheorghe. Rezervă va fi Andrei Florin Chivulete, din Bucureşti.

CCA l-a numit observator pentru arbitraj pe Cristian Nica, din Ploieşti, iar Liga Profesionistă de Fotbal l-a delegat observator pentru joc pe Marian Bucurescu.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.