Acasă Sport Fotbal Mirel Rădoi a anunţat stranierii pentru meciul cu Danemarca

Mirel Rădoi a anunţat stranierii pentru meciul cu Danemarca

-

Selecționerul naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a anunțat lista preliminară cu stranierii convocați pentru primul meci din preliminarile Campionatului European din 2021. În prima rundă, tricolorii mici se vor duela cu reprezentativa similară a Danemarcei, pe 10 septembrie.

Vladimir Screciu, fostul fundaş al Universităţii Craiova, se numără printre cei şapte stranieri convocaţi de Rădoi pentru jocul din Danemarca.

Iată lista celor şapte stranieri convocaţi:

Andrei Rațiu (Villarreal / Spania)
Vlad Dragomir (Perugia / Italia)
Mihai Dobre (Bournemouth / Anglia)
Adrian Petre (Esbjerg fB / Danemarca)
Alexandru Pașcanu (Leiceste / Anglia)
Denis Drăguș (Standard / Belgia)
Vladimir Screciu (Genk / Belgia)

Partida dintre Danemarca U21 şi România U21 se va disputa pe data de 10 septembrie, cu începere de la ora 19:30.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.