Acasă Sport Fotbal Cuneyt Cakir va împărţi dreptatea la partida CFR Cluj - Slavia Praga

Cuneyt Cakir va împărţi dreptatea la partida CFR Cluj – Slavia Praga

-

Arbitrul turc, Cuneyt Cakir, va conduce de la centru meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, al patrulea oficial va fi Huseyin Gocek

Cakir (42 ani), arbitru internaţional din 2006, a condus până acum 51 de meciuri în Champions League, printre care şi finala din 2015, Barcelona – Juventus (3-1), informează agerpres.

Cuneyt Cakir a arbitrat-o de trei ori pe Steaua în cupele europene. Meciul cu Motherwell (3-0) din 30 iulie 2009, partida cu Schalke 04 (0-3), de pe 18 septembrie 2013, şi la eşecul cu Sporting Lisabona (1-5), din 23 august 2017.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.