Acasă Sport Fotbal Alex Cicâldău: Am început temător și ne-a costat asta

Alex Cicâldău: Am început temător și ne-a costat asta

-

Decarul Universității Craiova, Alex Cicâldău, a admis că echipa sa a început slab meciul, dar că se bucură de cum au evoluat lucrurile pe parcursul partidei cu FC Botoșani.

„Am început temător meciul, s-a văzut asta și pe tabelă și cred că asta ne-a costat astăzi. Dacă începeam jocul așa cum am evoluat în partea a doua și ultimele minute din prima repriză atunci scorul era altul. S-a acumulat o oarecare oboseală, dar nu trebuie să fie o scuză din partea noastră. Cred că astăzi fiecare jucător a dat totul pe teren.  Dacă vom trata meciul cu Astra cum am făcut-o astăzi după minutul 20 cu siguranță ne vom impune. Avem nevoie mare de cele trei puncte! Ne-a rămas campionatul și trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, cu gândul la cele trei puncte. Încercăm să dăm totul pe teren la fiecare meci“, a declarat Cicâldău.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.