Acasă Sport Fotbal Pandurii în degringoladă. Niciun punct pentru gorjeni în trei etape

Pandurii în degringoladă. Niciun punct pentru gorjeni în trei etape

-

Pandurii Târgu Jiu nu se regăseşte nici după al treilea joc din noul sezon. Gorjenii au pierdut sâmbătă, categoric, cu 3-1, în deplasare, partida susținută în compania formației CSM Reşiţa, contând pentru etapa a treia din Liga a II-a.

Golurile formaţiei din Reşiţa au fost marcate de Daniel Ene (’12, ’76) şi Dragoş Săulescu (’40), în timp ce pentru Pandurii a înscris Ovidiu Raşoveanu (‘4).

CSM Reşiţa: Zimmermann (cpt.) – Banac, Ehmann, Vasiu, Vădrariu – Breşneni, Danci – Săulescu, Poiană, Dat – D. Ene
Rezerve: Toader – Vlădia, C. Cristea, Andr. Rus, Cioablă, Velici, M. Coman
Antrenor: Leontin Doană

Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Nic. Cotolan, Oiţă, Rob. Bratu – Vasilescu, Trancă (cpt.), Rob. Lică – P. Popescu, Nichifor, Raşoveanu
Rezerve: Al. Opriţa – Vişan, R. Filip, Lu Yuefeng, D. Unguru, Al. Dinu
Antrenor: Adrian Bogoi

Pandurii rămâne în subsolul clasamentului şi după etapa a 3-a, cu un golaveraj de 1-8.

În runda următoare, gruparea olteană va evolua pe propriul teren, cu ACS Viitorul Tg. Jiu. Meciul este programat sâmbătă, 24 august, de la ora 11:00.

Gds Sport
Gds Sporthttps://www.GdS.ro
GdS Sport îşi propune să abordeze toate domeniile sportive, naţionale şi internaţionale, păstrând deontologia cu care v-a obişnuit.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.