16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea II Craiova a remizat în ultimul amical al verii

Universitatea II Craiova a remizat în ultimul amical al verii

Universitatea II Craiova a remizat vineri seară, scor 1-1, într-un amical disputat în compania formaţiei CSM Slatina. Acesta a fost ultimul joc de pregătire înaintea startului Ligii a III-a.

Reprizele au fost împărţite de cele două combatante, care au încercat să pună la punct ultimele detalii de joc. Formaţia gazdă a deschis scorul în minutul 30, după ce Alexandru Capătă a înscris din careu, după o lovitură liberă bine executată de Vasile Gheorghe. A fost şi singurul gol al primei reprize, care s-a încheiat fără prea multe oportunităţi de a marca.

În partea secundă, craiovenii au trecut la conducerea jocului şi au irosit câteva ocazii. În cele din urmă, juveţii au izbutit să restabilească egalitatea în minutul 87. Popescu a profitat de o respingere greşită a portarului Grecu şi a împins mingea în poartă pentru 1-1.

„U” II Craiova va debuta săptămâna viitoare în noul sezon pe teren propriu, în compania formaţiei CS Baloteşti. De cealaltă parte, CSM Slatina va primi vizita celor de la Sporting Roşiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS