24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U” II Craiova se deplasează la Slatina pentru ultimul test al verii

„U” II Craiova se deplasează la Slatina pentru ultimul test al verii

Universitatea II Craiova şi CSM Slatina se pregătesc împreună pentru startul campionatului, ce va avea loc săptămâna viitoare. Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „1 Mai“, trupa lui Adrian Ienci se va deplasa la Slatina, pentru un joc amical. Acesta va fi ultimul meci de pregătire pentru ambele formaţii înaintea debutului Ligii a III-a.

Universitatea II Craiova este la al şaselea joc de pregătire din această vară. Oltenii s-au prezentat bine în precedentele partide amicale, iar un obiectiv îndrăzneţ în acest an este promovarea în eşalonul secund.

De partea cealaltă, CSM Slatina a disputat patru jocuri amicale. Gruparea de pe malul Oltului a înregistrat trei victorii, 2-0 cu Viitorul Dăeşti, 3-0 cu Unirea Bascov şi 2-0 cu CSM Alexandria, dar şi o înfrângere, 1-3 cu Rapid Bucureşti. 

În prima etapă din Liga a III-a, Seria a IV-a, Universitatea II Craiova va juca pe teren propriu cu CS Baloteşti, iar CSM Slatina va primi vizita celor de la Sporting Roşiori. Partidele sunt programate în perioada 23-24 august.



ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS