Acasă Sport Fotbal Thriller la Cârcea. CSO Filiaşi s-a calificat în ultimul minut

Thriller la Cârcea. CSO Filiaşi s-a calificat în ultimul minut

-

CS Cârcea şi CSO Filiaşi au oferit un meci spectaculos în faza a doua a Cupei României. Formaţia antrenată de Gigi Ciurea s-a impus cu 4-3 chiar pe terenul adversarilor, după un gol victorios venit în ultimul minut de joc.

Oaspeţii au început mai bine jocul şi au ratat câteva oportunităţi bune de a marca prin Armăşelu şi Ghighilicea. În minutul 30, Nuţă a deschis scorul pentru Cârcea, cu un gol de generic de la aproximativ 25 de metri. S-a intrat totuşi la pauză cu un scor de egalitate, după ce Armăşelu a transformat un penalti în minutul 45.

Repriza a doua a început fulminant, iar gazdele au trecut din nou la conducere, după o lovitură de la 11 metri executată perfect de Stancu în minutul 48. Filieşenii nu au renunţat la calificare, iar Claudiu Ghighilicea a ieşit la rampă cu două reuşite în minutele 75 şi 80. Şi meciul nu s-a terminat aici. Sîrmon a obţinut un al doilea penalti pentru echipa sa, transformat în gol de acelaşi Ionuţ Stancu. Când partida părea că se îndreaptă spre prelungiri, Tescan a adus calificarea formaţiei din Filiaşi în minutul 90+5, după ce a profitat de o bâlbâială în apărarea gazdelor.

CS Cârcea: Burci – Chircan, Dragomir, Preoteasa (’72, Bălă), Dicu – Nuţă, Trancă, Barbu – Vizantie, Sîrmon, Stancu. Antrenor: Alexandru Dicu.

CSO Filiaşi: Nedieanu – Gherghină, Lupu, Cruşoveanu, Kovari – Lupu, Mirescu (’55, Pătraşcu), Creţu (’70, Baciu) – Armăşelu (’84, Tescan), Ghighilicea, Ştefan. Antrenor: Gheorghe Ciurea.

Au arbitrat: Cătălin Ilie – Ionuţ Cojocaru, Florinel Barbu.

Observator: Liviu Coloj.


ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova: Înscrieri online a candidaților pentru profesia militară

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului militar zonal Dolj, activitatea de recrutare de la distanță, în vederea înscrierii...

Vâlcea: Percheziţie a poliţiştilor de la arme

Polițiștii din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au pus în executare...

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni nu se închide

În urma comunicării Hotărârii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Râmnicu Vâlcea prin care s-a dispus suspendarea parţială şi temporară a activităţii...