21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalThriller la Cârcea. CSO Filiaşi s-a calificat în ultimul minut

Thriller la Cârcea. CSO Filiaşi s-a calificat în ultimul minut

CS Cârcea şi CSO Filiaşi au oferit un meci spectaculos în faza a doua a Cupei României. Formaţia antrenată de Gigi Ciurea s-a impus cu 4-3 chiar pe terenul adversarilor, după un gol victorios venit în ultimul minut de joc.

Oaspeţii au început mai bine jocul şi au ratat câteva oportunităţi bune de a marca prin Armăşelu şi Ghighilicea. În minutul 30, Nuţă a deschis scorul pentru Cârcea, cu un gol de generic de la aproximativ 25 de metri. S-a intrat totuşi la pauză cu un scor de egalitate, după ce Armăşelu a transformat un penalti în minutul 45.

Repriza a doua a început fulminant, iar gazdele au trecut din nou la conducere, după o lovitură de la 11 metri executată perfect de Stancu în minutul 48. Filieşenii nu au renunţat la calificare, iar Claudiu Ghighilicea a ieşit la rampă cu două reuşite în minutele 75 şi 80. Şi meciul nu s-a terminat aici. Sîrmon a obţinut un al doilea penalti pentru echipa sa, transformat în gol de acelaşi Ionuţ Stancu. Când partida părea că se îndreaptă spre prelungiri, Tescan a adus calificarea formaţiei din Filiaşi în minutul 90+5, după ce a profitat de o bâlbâială în apărarea gazdelor.

CS Cârcea: Burci – Chircan, Dragomir, Preoteasa (’72, Bălă), Dicu – Nuţă, Trancă, Barbu – Vizantie, Sîrmon, Stancu. Antrenor: Alexandru Dicu.

CSO Filiaşi: Nedieanu – Gherghină, Lupu, Cruşoveanu, Kovari – Lupu, Mirescu (’55, Pătraşcu), Creţu (’70, Baciu) – Armăşelu (’84, Tescan), Ghighilicea, Ştefan. Antrenor: Gheorghe Ciurea.

Au arbitrat: Cătălin Ilie – Ionuţ Cojocaru, Florinel Barbu.

Observator: Liviu Coloj.


ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS