20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU a învins-o la scor pe CSO Filiași

FCU a învins-o la scor pe CSO Filiași

Stadionul „Aripile“ a găzduit sâmbătă un joc amical între divizionarele C doljene FCU Craiova și CSO Filiași. Câștig de cauză a avut echipa lui Mititelu, care s-a impus cu scorul de 6-2. Golurile învingătorilor au fost marcate de Bălan (2), Raicea, Stoenac, Avram și Răducanu. Din tabăra învinșilor a marcat Fabian Crușoveanu (2).

FCU: Mario Enache – Negru, Dănănae, Avram, Grecu – Pop, Tănase – Raicea, Stoenac, Răducanu – Bălan. Au mai intrat: Gugu, Suciu, Zimța.

Filiași: Munteanu – Calu, Lupu, Gherghina, Crușoveanu – Pătrașcu, Armășelu, Mirescu, Crețu – Ghighilicea, Tescan. Au mai intrat: Baciu, Manda, Claudiu Ștefan.

„Echipa a venit joi din cantonament de la Rânca și a fost puțin obosită. Lotul va fi completat în zilele viitoare cu câțiva jucători experimentați și cu siguranță la startul campionatului vom alinia o echipă competitivă“, a declarant președintele lui CSO Filiași, Florin Spânu, pentru GdS.

Următorul amical al FCU este programat miercuri, de la ora 11.00, în deplasare, cu CS Afumați.

La rândul său, CSO Filiași va juca tot miercuri, dar de la ora 17.30, pe terenul divizionarei D CS Cârcea, în faza a doua a Cupei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS