17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal Dueluri olteneşti în turul doi al Cupei României

Dueluri olteneşti în turul doi al Cupei României

-

Astăzi, la Casa Fotbalului, s-au stabilit meciurile din faza a doua a Cupei României la fotbal. Conform sorţilor, formaţiile oltene vor evolua după următorul program: CS Cârcea (Dolj) – CSO Filiaşi (Dolj), Minerul Costeşti (Vâlcea) – Flacăra Horezu (Vâlcea) şi Real Bradu (Argeş) – Vediţa Coloneşti (Olt).

Disputele vor avea loc miercuri, 14 august, cu începere de la ora 17.30.

Conform articolului 30, punctul 9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.