13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Slatina susţine un amical cu Unirea Bascov

CSM Slatina susţine un amical cu Unirea Bascov

Aflată în cantonament pe plan local, CSM Slatina se pregăteşte de un nou joc de verificare. Trupa lui Mihai Ianovschi întâlneşte astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „1 Mai“, pe colega de eşalon Unirea Bascov.

Acesta este cel de-al patrulea joc al verii pentru noua echipă a Slatinei şi, totodată, al treilea amical. În primele două teste, gruparea de pe malul Oltului a înregistrat o victorie, 2-0 Viitorul Dăeşti, şi o înfrângere, 1-3 cu Rapid Bucureşti. Ultimul meci susţinut a fost unul oficial, în turul întâi al Cupei României, dar CSM Slatina a fost eliminată de Vediţa Coloneşti, după ce a cedat pe teren propriu cu 3-1.

„Mai avem de lucrat tactic. Avem probleme, de fapt le-aş numi naivităţi, pe faza de apărare, pe care trebuie să le remediem“, declara Mihai Ianovschi, după meciul din Cupă, conform paginii de facebook a clubului alb-roşu.

În programul de pregătire al formaţiei CSM Slatina din această vară mai figurează încă două partide de verificare până la startul Ligii a III-a. Primul va avea loc sâmbătă, 10 august, cu FCM Alexandria, al doilea pe 17 august cu Universitatea II Craiova, ambele pe stadionul „1 Mai“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS