Acasă Sport Fotbal CFR Cluj luptă cu Celtic sub lupa UEFA

CFR Cluj luptă cu Celtic sub lupa UEFA

-

Formaţia CFR Cluj întâlneşte astăzi, de la ora 21.00 (Digi Sport 1), pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, pe Celtic Glasgow, partida contând pentru manşa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Disputa va fi arbitrată de o brigadă din Serbia, compusă din centralul Srdjan Jovanovic, asistenţii Uros Stojkovic şi Milan Mihajlovic şi de rezerva Novak Simovic.

Confruntarea din teren are parte de o presiune în plus, după ce scoţienii s-au revoltat din pricina preţului impus pe bilete pentru suporterii lor. Oficialii lui CFR Cluj au stabilit pentru sectorul unde se vor afla fanii scoţienilor ca un tichet să coste 185 de lei, echivalentul a 36 de lire, în timp ce fanii ardeleni scot din buzunare între 25 şi 50 de lei. Conducerea lui Celtic solicită returnarea banilor către fanii scoţieni şi o ameninţă pe CFR cu o reclamaţie la UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

Spitalul Gerota din Bucureşti a ieşit din carantină

La nivelul spitalului Gerota, aparținând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare, iar în acest moment carantină a...