8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova invită copiii la meciul cu AEK

Universitatea Craiova invită copiii la meciul cu AEK

Universitatea Craiova a primit luni seară o sancţiune drastică de la UEFA, în urma incidentelor de la partida retur cu Honved Budapesta, din turul II al Ligii Europa. Două etape de suspendare a primit clubul oltean, plus una fără spectatori, dar cu suspendare, pentru o perioadă de doi ani, la care se adaugă şi o amendă de 60.000 de euro. Astfel, meciul cu AEK Atena de joi se va disputa, teoretic, cu tribunele goale.

Alb-albaştri pot profita totuşi de o „portiţă” din regulamentul UEFA, care specifică faptul că suporterii cu vârsta de până la 14 ani vor avea intrarea liberă la meciul cu AEK. Astfel, oficialii Universităţii au emis un comunicat de presă, prin care invită copiii pe stadion, fără a fi nevoie de achiziţionarea unui bilet de intrare.

„Suporterii cu vârsta de până în 14 ani acces gratuit la meciul tur cu AEK Atena, cu condiţia ca şcoala unde studiază să organizeze excursia. Esti în Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi sau Vâlcea, susţii Ştiinţa şi ai până în 14 ani? Vorbeşte la şcoală şi roagă-i să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0722.362.899, pentru a ne ocupa împreună de organizarea excursiei în #VulcanulDePeOblemenco. Va fi cea mai frumoasă experienţă pe care ai trăit-o”, precizează clubul pe pagina sa de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS