17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo, agentul 008. „Câinii“ au ignorat interdicția și s-au prezentat la Cluj

Dinamo, agentul 008. „Câinii“ au ignorat interdicția și s-au prezentat la Cluj

Campioana României CFR Cluj a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia Dinamo Bucureşti, într-o partidă disputată, sâmbătă seara, pe teren propriu, în cadrul etapei a 3-a a Ligii I.

Pentru Dinamo aceasta este a treia înfrângere din tot atâtea partide disputate. Mai mult rămâne singura echipă fără gol marcat în primele trei etape ale noii ediţii a Ligii I.

Golul care a făcut diferența a fost marcat de Billel Omrani, care a transformat un punalti obținut de Cestor, după un fault al lui Ioan Filip asupra lui Mike Cestor (’82).

Se anunță sancțiuni drastice pentru dinamoviști



Partida de la Cluj a fost întreruptă în minutul 21 de arbitrul Andrei Chivulete din cauza petardelor aruncate în terenul de joc de suporterii dinamovişti. După aproximativ 4 minute, timp în care la staţia de amplificare a arenei s-a anunţat că există riscul întreruperii definitive a partidei, jocul a fost reluat.

Interesant este că Dinamo a fost sancţionată de Comisia de Disciplină cu interzicerea prezenţei galeriei sale la următoarele 5 partide din deplasare. Cu toate astea, aproximativ 500 de suporteri ai „câinilor“ au asistat totuşi la meciul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, informează Agerpres. Îmbrăcaţi cu tricouri negre, fanii au reuşit să pătrundă pe arenă deoarece nu au purtat niciun fel de însemne ale clubului FC Dinamo. Ei au scandat pe tot parcursul întâlnirii lozinci împotriva finanţatorului Ionuţ Negoiţă şi a managerului general Florin Prunea.

CFR Cluj: Arlauskis – Butean, Mureşan, Cestor, Peteleu – Hoban, Itu (’46, Omrani), L. Aurelio – M. Pereira (’63, Mailat), Costache, Al. Păun. Antrenor: Dan Petrescu.

Dinamo: Piscitelli – Moura, Bejan, Grigore, Sin – Mrzljak (’46, Bru), Răuţă, Filip (’85, Popa) – Sorescu, Montini, Moldoveanu (’78, Mihaiu).

Cartonaş roşu: Sebastian Mailat ’88.

Au arbitrat: Andrei Florin Chivulete – Mircea Mihail Grigoriu, Adrian Vornicu; Marian Barbu.

Observatori: Cristian Nica, Cătălin Cursaru.

Dinamo a devenit subiectul glumelor pe internet, fiind numită „Agentul 008“ și asta pentru că are 0 victorii, 0 goluri înscrise, și 8 primite, fiind, evident, pe ultimul loc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS