11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalNegrilă: Trebuie să fim atenţi cu Chindia

Negrilă: Trebuie să fim atenţi cu Chindia

Universitatea Craiova a obţinut maximum posibil în primele două runde ale Ligii I. În plus, a pus capăt complexului Dinamo, învingând în Bucureşti după 25 de ani. Pentru alb-albaştrii urmează un meci aparent uşor. Duminică, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“ vine Chindia Târgovişte, iar victoria este obligatorie.

Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a declarat, pentru GdS, că Papură şi băieţii săi trebuie să trateze meciul cu seriozitate, ca să nu mai tremure în finalul jocului, aşa cum s-a întâmplat cu FK Sabail şi Academica Clinceni.

„Am început cu dreptul şi trebuie să o ţinem tot aşa, din victorie în victorie. Trebuie să fim atenţi cu Chindia. Are jucători tineri, valoroşi şi unii cu experienţă, care au mai jucat la Liga I. Mai este şi Viorel Moldovan, un tip care ştie fotbal. Nu trebuie să ne culcăm pe ideea că jucăm cu o nou promovată, dacă vrem să nu apară vreo surpriză neplăcută. Anul acesta trebuie să tragem la campionat. Pentru asta nu avem voie să ratăm victoria în meciurile astea considerate mai mici. Vrem să luăm şi Cupa, şi campionatul!“, a declarat „Negoro“, pentru GdS.

„Avem doi jucători împrumutaţi la Târgovişte, pe Bic şi pe Burlacu. Nu ştiu ce s-a scris în contractul lor, dacă au voie să joace împotriva noastră, dar dacă au voie, trebuie să fim atenţi, pentru că în mod sigur vor dori să se evidenţieze, ca să revină în atenţia noastră. Pe Bic l-am văzut că a bătut o lovitură de la 11 metri cu Mediaş şi a făcut-o bine. Pe Andrei l-am văzut jucând destul de puţin în ultimul timp şi nici la Iaşi nu a prea făcut-o, dar este un jucător talentat“, a mai spus Negrilă.

Îl susţine pe Papură

Nicolae Negrilă îl susţine pe Cornel Papură în misiunea sa de a performa la Universitatea Craiova şi speră ca publicul să renunţe în a-l contesta, mai ales că parcursul echipei a fost bun.

„Mă aşteptam să avem un parcurs bun, pentru că am înţeles că s-a făcut o pregătire foarte bună în Austria şi am văzut că băieţii respectă sarcinile de joc impuse de Papură. Nu ştiu de ce, dar lumea din tribună nu-l prea vrea Cornel, dar eu zic că trebuie să aibă răbdare cu el. Este un antrenor ambiţios, tânăr şi se pare că rezultatele îi sunt favorabile. Dacă patronul are încredere în el, şi bagă bani în echipa asta, noi de ce nu am avea? Trebuie să-i acordăm o şansă, pentru că e de-al nostru. A jucat la Craiova, a fost la Mondialul din SUA cu naţionala, a evoluat şi în Franţa, deci are experienţă ca jucător şi sigur este documentat şi ca antrenor. A început de jos, de la Liga a III-a şi a prins experienţă. Sper să facă o treabă bună“, a spus fostul mare fotbalist.

Am obţinut multe victorii cu 3-2, şi cu emoţii, este adevărat, iar eu zic că s-au relaxat şi fundaşii, şi mijlocaşii. Nu au făcut marcaj cum trebuie şi era să o păţim. Trebuie să fie mai atenţi, să facă un marcaj cum trebuie. Acum că am câştigat şi cu puţin noroc, în ultimele minute, asta este. M-a uns la suflet victoria cu Dinamo! Cred că pe toţi ne-a încântat şi am apreciat modul în care au luptat băieţii. Eu cred că anul ăsta ne vom bate cu Viitorul la campionat. Nu trebuie să te iei după numele celorlalte echipe. Uite că FCSB nu şi-a intrat în mână, Dinamo la fel şi totul depinde de noi cum ştim să gestionăm situaţiile“, a afirmat Nicolae Negrilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS