9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDivizionarele C din Oltenia, în teste

Divizionarele C din Oltenia, în teste

Formaţiile de Liga a III-a din întreaga Oltenie şi-au programat partide amicale în acest sfârşit de săptămână, dorind să vadă plusurile şi minusurile în acest moment al pregătirii.

Universitatea II Craiova susţine al doilea test al verii în compania formaţiei ACS Energeticianul, confruntarea fiind programată sâmbătă, de la ora 11.30, pe stadionul „Extensiv“. În primul test, desfăşurat săptămâna trecută, elevii lui Adrian Iencsi s-au impus cu 2-0 în faţa divizionarei D CS Cârcea. Şi pentru că tot am pomenit de CS Cârcea, aceasta primeşte vizita formaţiei CSO Filiaşi, sâmbătă, de la ora 10.30. Pentru divizionara C, preluată de curând de Gigi Ciurea, acesta este primul joc şi reprezintă un bun criteriu de selecţie pentru juniorii din lot.

La rândul său, FCU Craiova asudă de zile bune în Astria, a susţinut un amical, câştigat cu 2-0 în faţa formaţiei SV Spittal, şi ar fi trebuit să mai susţină unul FC Molltal Obervellach, dar acesta a fost anulat între timp.

Cetate joacă în Mehedinţi

A patra echipă a Doljului, nou promovata Tractorul Cetate, se află în faţa celui de-al treilea amical. În primul a surprins, câştigând la Târgu Jiu cu 2-1 în faţa divizionarei B Pandurii, apoi a pierdut cu 2-1 în faţa viitoarei adversare din Liga a III-a, Gilortul Târgu Cărbuneşti, iar sâmbătă, de la ora 18.00, se va deplasa în Mehedinţi pentru un antrenament în compania celor de la Strehaia. Cetate mai are în program amicale cu CS Işalniţa, pe 1 august, şi ACS Podari, pe 3 sau 10 august – o decizie în acest sens se va lua curând.

La rândul său, noua reprezentantă a Gorjului din eşalonul trei, Gilortul, a mai evoluat în faţa pandurilor şi a pierdut miercuri cu 5-0.

Meci tare pe „1 Mai“

Reprezentanta Oltului, CSM Slatina, s-a „încălzit“ săptămâna trecută cu Viitorul Dăeşti, câştigând cu 2-0 pe „1 Mai“, şi sâmbătă, de la ora 18.00, va susţine al doilea test al verii, tot pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti.

Viitorul Dăeşti, reprezentanta judeţului Vâlcea, nu a anunţat niciun joc-şcoală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS