23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet (m) / Yiannaras: „Această echipă merită mai mult suport din partea fanilor!“

Baschet (m) / Yiannaras: „Această echipă merită mai mult suport din partea fanilor!“

SCMU Craiova a bifat, joi seară, cel de-al 11 lea succes din ultimele 12 partide oficiale, 74-61 cu Laguna București. A fost a doua victorie consecutivă împotriva grupării din capitală, iar luni, în deplasare, oltenii pot încheia „conturile“ cu o nouă victorie.

La finalul întâlnirii, antrenorul Craiovei, Panayiotis Yiannaras s-a arătat dezamăgit de faptul că fanii și suporterii din Bănie au uitat drumul Sălii Polivalente, iar la meciuri asistența este una mai mult decât minimă. Acesta a transmis și un mesaj tuturor, prin care îi roagă să vină alături de băieți la următoarele jocuri.

„A fost un meci foarte greu, așa cum ne și așteptam. Am spus de la startul play-out-ului că niciun meci de acum înainte nu va fi ușor. Ați văzurt, am avut de muncă în toate partidele. Fiecare adversar a fost aproape de noi și ne-a creat probleme. La fel ca marți, am făcut un sfert patru excelent, care ne-a adus victoria. Luni mergem la București să încheiem această serie cu Laguna București. Vrem să câștigăm fiecare meci în parte. Vreau să mai spun un lucru foarte important. Este trist pentru noi să vedem la fiecare meci sala goală. Acești băieți dau totul la antrenamente, au câștigat 11 meciuri din ultimele 12 partide și merită mult mai mult suport din partea fanilor. Rog fanii baschetului craiovean și nu numai să vină la sală, la meciuri, să ne ofere suport mai mult. Avem nevoie de oameni alături de noi. Sper ca de la următorul meci pe teren propriu să jucăm cu mai mulți spectatori în tribune“, a spus Panayiotis Yiannaras.

Citește și: Baschet / Misiune îndeplintă! SCMU Craiova a trecut și a doua oară de Laguna Sharks

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS