17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet (m) / Panayiotis Yiannaras: „Noi ne-am făcut meciul uşor!“

Baschet (m) / Panayiotis Yiannaras: „Noi ne-am făcut meciul uşor!“

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au obținut, sâmbătă după masă, o victorie facilă împotriva Lagunei București, ultima clasată din LNBM, scor 84-53.

La finalul disputei, tehnicianul grupării alb-albastre, Panayiotis Yiannaras, a oferit primele concluzii legate de joc.

„Cred că noi ne-am făcut meciul uşor încă din primele minute. Băieţii au intrat motivaţi pe parchet, nu au subestimat în niciun moment echipa Lagunei. Au fost chiar foarte serioşi. Am jucat foarte bine în primele 25 de minute, atât pe faza defensivă, cât şi pe cea ofensivă. Este normal, apoi, din cauza diferenţei dintre cele două echipe, ca băieţii să se relaxeze. Totuşi, au gestionat bine fiecare moment în parte. Toată lumea trebuie să fie pregătită în orice moment să intre pe teren. Acum am jucat cu toată lumea, le-am dat şansa de a evolua mai multe minute, să-şi etaleze jocul. Sper doar ca la Timişoara să fim mult mai pregătiţi mental. Nu uităm jocul precedent cu ei. Am început slab, fără intensitate şi ne-a costat victoria. Acum vom fi mult mai focusaţi şi avem încredere că putem să ne recuperăm victoria chiar la ei acasă“, a punctat Panayiotis Yiannaras.

Agapie a intrat bine în meci

Tânărul Alexandru Agapie a prins mai multe minute în meciul cu Laguna, ceea ce îi oferă şi mai multă încredere pentru viitor. Acesta se bucură că poate evolua într-o echipă cu jucători profesionişti, de la care are ce învăţa.

„A fost un meci special pentru mine, mai ales că am jucat mai mult. Am vrut să fiu mai agresiv pe tot parcursul timpului meu petrecut pe parchet. Diferenţa este destul de mare între un jucător ca mine, tână şi alţii cu multă experienţă, care mai provin şi din alte ţări. Este important să joc cât mai mult posibil, să prind micile detalii care fac diferenţa între profesionişti şi juniori. Vrem să terminăm primii în seria 11-18, pentru ca în play-out să întâlnim adversari mai facili. Urmează un meci cu Timişoara, o echipă experimentată, dar suntem pregătiţi de orice. Am învăţat din jocul trecut cu ei şi sper că vom putea triumfa de data asta“, a spus şi Alexandru Agapie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS