14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova a câștigat cu Galați, dar Yiannaras nu e deloc mulțumit

Baschet / SCMU Craiova a câștigat cu Galați, dar Yiannaras nu e deloc mulțumit

SCMU Craiova a câștigat, sâmbătă seară, cel de-al patrulea meci din seria 11-18 a LNBM, 80-68 cu CSM Galați, dar antrenorul Panayiotis Yiannaras nu a fost deloc mulțumit la final. Acesta a declarat că se bucură de victorie, dar nu și de faptul că elevii săi nu au tratat meciul cu seriozitate până la final.

„Nu ne-am putut baza pe Zotov la acest meci, ne-am dat puțin peste cap, dar nu am avut ce face. De asemenea, nici Agbelese nu a fost apt 100%, dar și-a îndeplinit misiunea cu brio. Băieții au depus efort în acest joc. Am avut abilitatea de a ne păstra calmul și jocul bun chiar și după finalul primului sfert, dar din nou, în sfertul al treilea, jucătorii au crezut că diferența e suficientă și s-au oprit din a mai juca baschet. A fost un dezastru total în actul trei, de aceea sunt supărat chiar și acum, după meci, în ciuda victoriei. În ultimele 10 minute ne-am adus aminte de startul meciului și așa am reușit să câștigăm. Trebuie să ne menținem nivelul pe tot parcursul partidei pentru a nu mai avea emoții în niciun moment“, a declarat Panayiotis Yiannaras, antrenorul Craiovei.

Blaj-Voinescu: „Ni s-au schimbat mult stilul de joc și gândirea“

De asemenea, la interviuri a participat și jucătorul George Blaj-Voinescu. El s-a arătat mulțumit de jocul prestat de echipa sa și consideră că, odată cu venirea noului antrenor, dar și a celor doi jucători (n.r. – Sessoms și Agbelese), totul s-a schimbat în bine la SCMU Craiova.

„Mulțumim pentru felicitări. A fost o partidă grea cu Galați. Am început bine, prima jumătate a fost chiar foarte bună. Am stat destul de bine și pe apărare, iar totul decurgea așa cum ne doream. În sfertul trei am căzut un pic. Nu știu exact care a fost motivul, dar mă bucur din suflet că în sfertul patru ne-am revenit, am dominat și am reușit să câștigăm această partidă. Ni s-au schimbat mult stilul de joc și gândirea de când a venit noul antrenor. Totodată, cei doi noi colegi ne-au ajutat să evoluăm. Suntem un grup închegat, ne înțelegem bine atât în teren, cât și ăn afara lui. Obiectivul nostru este clasarea pe primul loc în această serie“, a explicat Blaj-Voinescu.

Citește și: Baschet / Jocul bun aduce și rezultate! SCMU Craiova, mult mai tare decât Galați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS