17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet (m) / SCMU Craiova are meci teoretic la îndemână pe terenul Lagunei Bucureşti

Baschet (m) / SCMU Craiova are meci teoretic la îndemână pe terenul Lagunei Bucureşti

SCMU Craiova are parte de un meci teoretic la îndemână pe terenul ultimei clasate din campionatul Ligii Naţionale de Baschet Masculin, Laguna Bucureşti. Alb-albaştrii nu-şi permit paşi greşiţi în întâlnirea de sâmbătă şi speră să bifeze cel de-al treilea succes consecutiv. Partida este programată la ora 19.30 şi va conta pentru etapa a doua.

Venirea lui Panayiotis la „cârma“ Craiovei a fost de bun augur, pentru că din acel moment alb-albaştrii au început nu doar să obţină victorii, ci să şi propună un baschet mult mai calitativ. Acum, având în vedere că această fază a competiţiei nu mai poate fi evitată, obiectivul echipei din Bănie este să încheie prima în serie şi să bifeze cât mai multe rezultate pozitive.

Panayiotis Yiannaras: „Suntem într-un moment bun“

Într-un interviu acordat clubului SCMU Craiova, tehnicianul Panayiotis Yiannaras şi jucătorul Amedeo Casale au punctat faptul că echipa are un moral bun şi că victoria la Bucureşti este necesară.

„Nu o să fie uşor. Nu considerăm nicio partidă ca fiind uşoară, asta este cert. Fiecare meci are istoria lui şi pot spune că noi avem ceva probleme de efectiv. Sunt câţiva jucători accidentaţi şi vom vedea până la ora meciului cine va putea intra în teren. Laguna nu are nimic de pierdut, de aceea poate fi considerat un joc periculos. Noi trebuie să fim focusaţi, să luăm ce este mai bun din lucruri excelente realizate în meciurile precedente şi să bifăm o nouă victorie. Cred că suntem într-un moment bun, ascendent, în special după ultimele victorii. Jucătorii se simt confortabil la antrenamente, în timpul meciurilor, deci privesc cu încredere înainte“, a punctat Panayiotis Yannaras.

„Ar fi o greşeală ca noi, jucătorii, să intrăm în teren cu gândul că jucăm cu o echipă inferioară. Fiecare formaţie trebuie abordată în acelaşi mod, iar în fiecare meci în parte trebuie să fim serioşi, pentru a obţine victoria. Vom avea meciuri tari cu Timişoara şi Tg. Jiu, echipe care s-au luptat pentru Top 10. Va fi o luptă mare, pentru că fiecare îşi doreşte cât mai sus în acest clasament. Echipa merge bine, chiar dacă au fost momente în meciuri când ne-am mai pierdut din ritm. Au fost părţi bune, dar şi rele, dar suntem pe un trend ascendent şi doar asta contează“, a declarat şi Amedeo Casale.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova, cu gândul la cele trei puncte din duelul cu „U“ Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS