23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Au venit ajutoarele! Americanul Sam Sessoms a semnat cu SCMU Craiova

Baschet / Au venit ajutoarele! Americanul Sam Sessoms a semnat cu SCMU Craiova

SCM Craiova a anunțat, luni seară, transferul baschetbalistului american Sam Sessoms. În vârstă de 24 de ani, fundaşul vine în Bănie să-şi ajute noua echipă să treacă peste momentele dificile din campionatul regular.

Sam este originar din Philadelphia și măsoară 1.83 metri. Cariera sa universitară în SUA a început la Binghamton și a mai trecut pe la Penn State și Coppin State.

„În vârstă de 24 de ani, noul nostru fundaș este originar din Philadelphia și măsoară 1.83 metri. Cariera sa universitară în SUA a început la Binghamton și a mai trecut pe la Penn State și Coppin State. Noul nostru baschetbalist are o experiență în Kosovo, acolo unde a evoluat pentru Vellaznimi Gjakove și a făcut-o pentru foarte bine: A contabilizat 20.9 puncte, 5.4 pase decisive și 4.4 recuperări, având un procentaj de 42.1% de la mare distanță. Îi urăm mult succes și la cât mai multe performanțe în alb-albastru!“, se arată în comunicatul alb-albastru.

SCM Universitatea Craiova a început cu victorie partea a doua a Ligii Naționale de Baschet, 75-74, pe terenul formaţiei CSM Galaţi. Oltenii au 6-1 la general și vor juca în următoarea rundă cu Laguna București.

Citeşte şi: Handbal (f) / Am luat-o în jos de tot! SCMU Craiova nu mai bate pe nimeni în Liga Florilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS