23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova îşi încearca norocul la Oradea

Baschet / SCMU Craiova îşi încearca norocul la Oradea

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova revin la treabă în acest weekend cu un nou meci tare din Liga Naţională. Formaţia din Bănie se va deplasa în Bihor, pentru duelul cu vicecampioana României CSU Oradea, pentru un meci care va conta pentru etapa a 12-a. Partida este programată sâmbătă, de la ora 18.00.

SCMU se află pe un trend ascendent în campionat, bifând în ultimele etape patru victorii consecutive. Ultimul meci pe care ar fi trebuit să-l dispute, pe teren propriu cu Vâlcea, s-a amânat pentru anul viitor. Aşadar, alb-albaştrii au avut la dispoziţie aproape două săptămâni pentru a pregăti super-duelul cu Oradea. De partea cealaltă, trupa lui Cristi Achim este a doua în serie, cu opt victorii şi un singur eşec, iar moralul este unul excelent având în vedere şi rezultatul foarte bun înregistrat în FIBA Europe Cup, cu Leiden.

În clasament, Craiova este pe locul al 7-lea, cu 12 puncte, dar şi cu două restanţe. CSU Oradea poate trece pe prima poziţie în cazul unui succes în faţa propriilor spectatori în duelul cu gruparea olteană.

Citeşte şi: Volei (m) / SCMU Craiova, eliminată de Rapid din Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS