17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / A venit și victoria! SCMU Craiova a „spart gheața“ cu Focșani

Baschet / A venit și victoria! SCMU Craiova a „spart gheața“ cu Focșani

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au „spart gheața“ în actualul sezon al Ligii Naționale și au obținut luni seară prima victorie. Alb-albaștrii au trecut în propriul fief de CSM Focșani cu scorul de 71-64, într-un meci restant din prima etapă a Conferinței B. 

Meciul a fost unul fără istoric, pentru că echipa mai valoroasă și-a impus stilul de joc încă din primele minute și a luat avans rapid pe tabelă. Oaspeții nu au ridicat prea mult nivelul meciului și au fost într-o continuă urmărire a trupei lui Vitaly Stepanovski, care, pe alocuri, a făcut un joc bun. Cele 26 de puncte ale lui Milovanovic au „cântărit“ destul de mult, iar victoria a venit fără doar și poate. Singurele momente când cei de la CSM Focșani au contat a fost în sfertul patru. Craiovenii au lăsat piciorul de pe accelerație, s-au relaxat, iar oaspeții din Bănie au început să puncteze din afara semicercului. Totuși, cele 22 de puncte diferență de până în momentul respectiv au fost imposibil de recuperat până la final.

Milan Milovanovic a prins un monster game cu 26 de puncte, 13 recuperări, 4 pase decisive, 12/14 din acțiune și +40 la eficiență, notează Baschet.ro. Amedeo Casale a contribuit cu 15 puncte și 3 recuperări, iar Vitaliy Zotov a stat cu 13 puncte, 8 pase decisive și 2 recuperări. Pavle Reljic (21 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții) și Rijad Avdic (10 puncte, 6 recuperări) au fost singurii jucători de la CSM Focșani în double digits.

SCM U Craiova (1-4) o să deschidă etapa cu numărul 9, la Ploiești, pe 17 noiembrie. De partea cealaltă, CSM Focșani (1-6) o să primească vizita celor de la CSU Sibiu, două zile mai târziu.

Citește și: SCMU Craiova aşteaptă „întăriri“ de la elevi şi liceeni pentru duelurile cu Rapid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS