15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetUpdate / Baschet: CSM Constanţa - SCMU Craiova s-a amânat la cererea gazdelor

Update / Baschet: CSM Constanţa – SCMU Craiova s-a amânat la cererea gazdelor

Update / Meciul de baschet dintre CSM Constanţa şi SCMU Craiova, din cadrul etapei a 7-a din LNBM, a fost, oficial, amânat! Formaţia de la „malul mării“ a solicitat amânarea acestei partide, după ce în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ sunt programate mai multe evenimente în următoarele zile.

Mai exact, în perioada 2-5 noiembrie, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ se va organiza Campionatul Naţional de Gimnastică aerobică ce presupune montarea podiumului de competiţie.

Pentru SCMU Craiova, meciul cu Constanţa devine, astfel, cel de-al treilea joc din campionat care s-a amânat, după cele cu Focşani şi Vâlcea.

Ştire iniţială:

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova nu au cunoscut, încă, succesul în noul sezon competiţional al Ligii Naţionale de Baschet Masculin, dar pot „sparge gheaţa“ în această etapă, la „malul mării“. Formaţia pregătită de Vitaly Stepanovski va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, la Constanţa, duelul cu CSM, echipa din localitate. Partida va conta pentru etapa a 7-a din LNBM.

SCMU Craiova a îmbinat jocul mai puţin reuşit cu ghinionul în primele trei partide ale sezonului. Atât cu Oradea, cât şi la Sibiu şi cu Piteşti, oltenii s-au aflat la conducere pe tabelă până în ultimele minute de joc, când au clacat. De fiecare dată, însă, adversarii au avut şi şansa de a puncta chiar şi pe sirenă, în ultimele secunde, iar astfel craiovenii au rămas cu zero în dreptul victoriilor. De partea opusă, CSM Constanţa are trei partide câştigate şi trei pierdute până în prezent.

Clasamentul nu este cel dorit în această perioadă. Având în vedere şi rezultatele nefaste de până acum, precum şi numărul mic de jocuri disputate, SCMU Craiova este ultima în serie, cu doar trei puncte (n.r. – se ia un punct la înfrângere). Constanţa stă mult mai bine la acest capitol, regăsindu-se înaintea duelului din weekend pe locul al 4-lea, cu nouă puncte.

Citeşte şi: Greu de digerat! SCMU Craiova pierde pe sirenă în fața Piteștiului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS