22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Încep mutările la SCMU Craiova! Amedeo Casale a revenit în Bănie

Baschet / Încep mutările la SCMU Craiova! Amedeo Casale a revenit în Bănie

SCMU Craiova a înregistrat primul transfer pentru stagiunea 2023/2024. Clubul din Bănie a oficializat mutarea unui jucător care a mai trecut prin curtea echipei, Amedeo Casale. Acesta este unul dintre cei mai prolifici jucători autohtoni în stagiunea precedentă, iar mutarea este una mai mult decât interesantă. Anunțul a fost făcut oficial pe pagina oficială de Facebook a clubului craiovean. 

„OFICIAL | Bine ai revenit, Amedeo Casale! SCMU Craiova anunță că a ajuns la un acord cu baschetbalistul Amedeo Casale. Născut pe 15 decembrie 1997, jucătorul român de poziția 3, Casale, a jucat la formații puternice ale campionatului României: CSM Ploiești, Dinamo București, SCM Universitatea Craiova și Steaua București. În sezonul trecut, Amedeo a jucat sub culorile formației Miercurea Ciuc. Îi urăm să aibă cât mai multe succese în tricoul alb-albastru!“, se arată în comunicatul SCMU Craiova.

În stagiunea precedentă, Meo a jucat la CSM VSKC Miercurea Ciuc, alături de care a retrogradat, dar unde a avut cel mai prolific sezon al carierei. El s-a regăsit între primii cinci marcatori români din LNBM în sezonul regulat, cu o medie de 11.7 puncte. La acestea, el a mai adăugat 5.8 recuperări și 2.7 pase decisive pe meci, informează Baschet.ro.

De-a lungul carierei sale, Amedeo Casale a mai jucat, pe lângă SCMU Craiova, pentru CSM Ploiești (Liga 1), Dinamo București, Steaua București (LNBM), dar și în Serie C în Italia pentru Catanzaro și Sambanedettese Basket.

Citeşte şi: Bianca Andreescu nu a reuşit prea multe nici la Berlin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS