17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova nu s-a ridicat la nivelul Voluntariului și intră în play-off de pe locul șapte

SCMU Craiova nu s-a ridicat la nivelul Voluntariului și intră în play-off de pe locul șapte

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au pierdut duelul cu CSO Voluntari, din ultima etapă a sezonului regular din LNBM, scor 87-77. Astfel, în urma acestui rezultat, oltenii au încheiat pe locul al 7-lea campionatul regular și trebuie să se dueleze cu UBT Cluj în faza play-off-ului. De partea cealaltă, CSO Voluntari a rămas a patra în LNBM, iar pentru ei va urma un duel mai mult decât interesant cu CSU Sibiu.

SCMU Craiova a pierdut, practic, duelul cu Voluntari în primul sfert, când a încasat nu mai puțin de 27 de puncte și a marcat 19. Ilfovenii au știut cum să gestioneze restul partidei, astfel încât să-și revendice victoria la final. Craiova a încercat de câteva ori să reintre în joc în sferturile doi și trei, dar oaspeții au fost în permanență cu un picior și jumătate în față de fiecare dată. În sfertul al patrulea s-a ajuns chiar și la două posesii în spatele Voluntariului, dar „trițele“ consecutive ale lui Cotton și Gotcher au închis definitiv soarta partidei. La final, Voluntari s-a impus la 10 puncte, scor 87-77, iar acum va juca în play-off cu CSU Sibiu.

Toddrick Gotcher a totalizat 18 puncte și 2 recuperări pentru învingători, în double figures fiind și Tekele Cotton (16 puncte), Mo Watson (15) și Lucas Tohătan (12).

Cortez Edwards și Topias Palmi au adunat câte 18 puncte pentru Craiova, iar Dimitrije Nikolic a încheiat cu 12 puncte și 8 recuperări

SCMU Craiova nu și-a îndeplinit obiectivul, și anume evitarea locului al 7-lea, iar acum este nevoită să se dueleze în faza play-off-ului cu campioana UBT Cluj.

Citește și: Ascensiunea continuă pentru Irina Bara! Românca e în semifinale la Bogota

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS