8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova, de nerecunoscut în duelul cu Timişoara

Baschet / SCMU Craiova, de nerecunoscut în duelul cu Timişoara

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova a fost de nerecunoscut miercuri seară, în faţa grupării din Timişoara. Oltenii au pierdut disputa la 11 puncte, scor 80-69, asta după ce la pauza mare aveau un avantaj de 10 puncte, iar jocul părea că se înclină într-o singură direcţie. Disputa a contat pentru etapa a 26-a din Top 10 LNBM.

Primul sfert a fost cel mai bun reuşit de alb-albaştri în faţa grupării din Banat, câştigat cu 19-13. A urmat un act secund destul de bun, în care diferenţa de pe tabelă a tot crescut în favoarea gazdelor. Chiar dacă şi Timişoara a început să mai mişte, SCMU Craiova a rămas în avantaj, iar la cabine a intrat cu un avantaj de 10 puncte, scor 39-29. Trupa lui Stepanovski s-a desprins +12 în debutul celui de-al treilea sfert, dar apoi totul s-a tăiat brusc, neaşteptat. Bănățenii au revenit pe tabelă, au trecut la conducere pentru prima dată la 63-64, dar tot oltenii au avut un avans de trei puncte înainte de ultimele 10 minute.

Parcă nu au fost tot ei în ultimul sfert

Timişoara a făcut, poate, cel mai bun sfert din acest campionat în finalul jocului din Bănie. Acest lucru s-a resimţit din plin pe tabelă, oaspeţii desprinzându-se serios în meci. Nu mai puţin de 28 de puncte au adus pentru bănăţeni Dokovic, Kesar şi Gajic, oamenii de bază ai trupei lui Petricevic, în timp ce SCMU a fost în corzi şi abia a mai găsit drumul spre coş. La final, oaspeţii s-au impus în Polivalentă cu 80-69 şi au reintrat în calculele pentru play-off.

Cortez Edwards (24 de puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive) și Milivoje Mijovic (15 puncte, 5 recuperări) au fost singurii în double figures de la SCMU Craiova.

Pentru SCMU Craiova va urma acum un duel mult mai complicat, pe terenul liderului CSU Oradea. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20.30.

Citeşte şi: Handbal / SCM Craiova încearcă să dea lovitura la Gloria Buzău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS