12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetÎn deplasare uită baschetul! SCMU a clacat incredibil și la Tg. Jiu

În deplasare uită baschetul! SCMU a clacat incredibil și la Tg. Jiu

SCMU Craiova a avut o evoluție alarmant de slabă pe terenul celor de la Tg. Jiu, iar înfrângerea a venit fără doar și poate. Gruparea din Bănie a cedat la 13 puncte pe terenul ultimei clasate, scor 74-61 și astfel a bifat una dintre cele mai rușioase eșecuri din ultimii ani. Meciul a contat pentru etapa a 17-a.

Disputa de la Tg. Jiu a fost surprinzător de complicată pentru craioveni, care nu au fost în largul lor, în special în prima parte. Alb-albaștrii au avut foarte multe erori în atac, iar defeniva nu a strălucit în startul întâlnirii, ceea ce a făcut ca echipa gazdă să se distanțeze puțin, scor 23-16. Actul al doilea a fost unul mult mai bun reușit de băieții lui Stepanovski, care s-au apropiat de adversari și au reintrat în joc. La vestiare s-a intrat cu un avantaj minimum de partea gorjenilor, scor 37-36.

Partea a doua a fost una și mai dezastruoasă, cu toate că așteptările erau altele. Trupa lui Stepanovski parcă nu a avut chef de baschet, iar gazdele și-au făcut treaba cum au știut mai bine. La final, Tg. Jiu s-a impus cu 74-61 și a obținut doar al doilea succes din acest campionat. De partea cealaltă, SCMU Craiova este ca și calificată în Top 5, chiar dacă mai este un meci de jucat săptămâna viitoare, dar jocul lasă extrem de mult de dorit.

Dimitrije Nikolic (18 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive) și Shawn Hopkins (10 puncte, 3 recuperări) au fost singurii în double figures de la Craiova.

Citește și: Asta da reușită! Gabi Ruse a produs surpriza la AO și e în optimi la dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS