22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova - Petrolul, duel important pentru prezenţa în Top 5

Baschet / SCMU Craiova – Petrolul, duel important pentru prezenţa în Top 5

Echipa masculină de baschet SCMU Craiova se află faţă în faţă cu unul dintre meciurile importante din acest campionat regular din LNBM. Miercuri, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă va veni Petrolul Ploieşti, ocupanta poziţiei a treia din seria noastră, iar victoria alb-albaştrilor este obligatorie pentru a avea şanse mari la prezenţa în Top 5. Partida va conta pentru etapa a 16-a.

Trupa lui Stepanovski trece printr-o perioadă foarte grea, iar o victorie cu Petrolul ar readuce încrederea la nivelul echipei. Înfrângerea de la Sibiu a coborât formaţia olteană pe poziţia a şasea în clasament, una deloc mulţumitoare. Ce-i drept, diferenţa de puncte până la locul al treilea este foarte mică, de o victorie, iar un final bun de campionat poate face ca obiectivul principal să fie îndeplinit.

„Ne apropiem de finalul acestei prime părţi a campionatului, iar fiecare meci rămas este extrem de important. Fiecare punct contează, iar victoriile ne duc şi mai aproape de obiectiv. Meciul cu Petrolul este extrem de important pentru noi. Ei au o echipă experimentată, cu jucători care ştiu cum să controleze ritmul meciului. Noi ne vom baza pe defensivă, să nu le dăm ocazia aruncătorilor lor să puncteze. De asemenea, în ofensivă trebuie să punem în practică strategiile noastre, exersate la antrenamente. Jucăm acasă şi trebuie să ne apărăm propriul teren“, a spus Vitaly Stepanovski, tehnicianul Craiovei.

Citeşte şi: Ploaia amână debutul Irinei Begu la Australian Open 2023! Când se va juca partida

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS