21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetVitaly Stepanovski, încântat de reuşita din Germania: „E o victorie mare pentru noi!“

Vitaly Stepanovski, încântat de reuşita din Germania: „E o victorie mare pentru noi!“

La prima participare în cupele europene, echipa masculină de baschet SCMU Craiova are o evoluţie remarcabilă. Miercuri seară, în Arena Hohenlohe din Ilshofen, gruparea din Bănie a trecut de Crailsheim cu scorul de 73-60 şi s-a instalat pe prima poziţie în grupă, cu patru puncte.

La finalul duelului din Germania, antrenorul oltenilor, Vitaly Stepanovski şi Giordan Watson au oferit primele concluzii după cea de-a doua victorie din grupă.

„În primul rând mi-am pregătit elevii pentru un meci extrem de dificil, fiindcă gazdele joacă un baschet de nivel excelent şi nu meritau să piardă, în prelungiri, meciul din Suedia, din prima etapă. Am jucat într-o atmosferă extraordinară, ştim cum a fost în perioada COVID fără fani şi chiar ne-am simţit foarte bine. E o victorie mare pentru noi, le mulţumesc jucătorilor, conducătorilor echipei şi celor care ne susţin”, a spus după meci antrenorul ucrainean al Craiovei, Vitaly Stepanovski.

„Suntem o echipă bine pregătită fizic şi am reuşit să revenim pe final, am făcut faţă presiunii gazdelor, o echipă foarte bună”, a adăugat Giordan Watson.

În cel de-al doilea meci din grupă, CSO Voluntari a câştigat cu 75-60 contra lui Norrkoping Dolphins. După două etape, SCM Universitatea Craiova este pe primul loc în grupa H, cu 4 puncte, urmată de CSO Voluntari şi Norrkoping Dolphins, ambele cu 3 puncte, iar Hakro Merlins Crailsheim este ultima, cu 2 puncte.

Citeşte şi: Baschet (m) / SCMU Craiova are forță în Europa! Alb-albaștrii au triumfat și în Germania

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS