12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / Performanţa se clădeşte! SCMU Craiova a transferat un fundaş cu experienţă

Baschet / Performanţa se clădeşte! SCMU Craiova a transferat un fundaş cu experienţă

SCM Universitatea Craiova a anunțat transferul sârbului Milivoje Mijovic. Mutarea a fost prezentată oficial în cursul zilei de joi, 13 octombrie, pe pagina de Facebook SCM Craiova, dar informația a apărut prima dată la pauza duelului din FIBA Europe Cup cu CSO Voluntari.

Mijovic are 30 de ani și a evoluat ultima dată în Belgia, la Belfius Mons-Hainaut, unde, în două meciuri în sezonul 2022/2023, a stat cu medii de 14.5 puncte, 4.5 recuperări, 67% la două puncte și 50% de la distanță, punctează Baschet.ro. Sârbul înalt de 2.01 metri și care poate juca pe pozițiile 4-5 are în CV echipe precum Radnicki Belgrad (Serbia), Metalac Valjevo (Serbia), Rogaska Crystal (Slovenia), KK Kozuv (Macedonia de Nord), Levice (Slovacia), Levski Sofia (Bulgaria), GTK Gliwice (Polonia), Slodes Belgrad (Serbia) și MKS Dabrowa Gornicza (Polonia).

De asemenea, pe parcursul sezonului 2017/2018, Mijovic a prins șase meciuri în LNBM la BC Mureș Târgu Mureș. Acolo a avut medii de 11.2 puncte, 8.2 recuperări și 2.2 pase decisive. 

SCMU Craiova va debuta în noul sezon al LNBM sâmbătă, pe teren propriu, cu UBT Cluj.

Citeşte şi: Baschet / Stepanovski și Țîbîrnă, încântați de rezultat și de seara europeană din Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS