10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetManagerul Marius Toma și SCMU Craiova se despart după mulți ani de performanțe

Managerul Marius Toma și SCMU Craiova se despart după mulți ani de performanțe

Unul dintre momentele mai puțin plăcute pentru baschetul craiovean a venit! Managerul Marius Toma, cel care a condus și a susținut echipa olteană spre performanță în ultimii ani, nu va mai continua în Bănie. Acesta a decis că este momentul să facă un pas înainte în cariera sa și să se alăture unui nou proiect îndrăzneț la Federație.

„Mulțumim, Marius Toma! Sport Club Municipal Craiova anunță încetarea colaborării cu Marius Toma, persoana al cărei nume este sinonim cu destinul recent al grupării de baschet masculin a Băniei. Toma a fost managerul formației noastre în ultimii ani și a fost artizanul celor mai mari performanțe din istoria clubului, ocuparea locului 4 în Liga Națională, accederea în finala Cupei României și calificarea în FIBA Europe Cup. Marius facem un pas înainte în cariera sa. Suntem alături de el și îi urăm mult succes în tot ce și-a propus!“, este anunțul făcut de SCM Craiova, pe pagina oficială de facebook.

Pentru SCMU Craiova va urma debutul în FIBA Europe Cup, marți, în Lituania, împotriva formației CB Jonava, de la ora 20.15.

Citește și: Handbalistele de la SCM Craiova vor să păstreze acasă punctele cu Mioveni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS