11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSe ştiu cele opt echipe din LNBM care vor lua startul în play-off

Se ştiu cele opt echipe din LNBM care vor lua startul în play-off

După rezultatele de vineri seară ştim deja toate cele opt echipe care vor evolua în play-off-ul LNBM.

Ardelenii de la UBT Cluj s-au impus cu scorul de 97-92 în faţa celor de la Ploieşti și și-au asigurat prima poziție în clasament.

CSO Voluntari a suferit a șasea înfrângere stagională, împotriva celor de la SCM Universitatea Craiova, dar este aproape sigură la acest moment de ocuparea locului doi în clasament. Ilfovenii pot pierde locul doi doar dacă vor fi învinși la mai mult de 14 puncte de Oradea şi dacă bihorenii câștigă duelul cu Sibiu.

CSU Oradea a învins-o pe SCM Timișoara pe teren propriu și păstrează șanse pentru locul trei în clasament, ocupat actualmente de FC Argeș. Vulturii au un record de 21-7, în timp ce bihorenii stau la 20-7, numai că nu au avantajul meciului direct. Cele două formații nu pot coborî mai jos de locul patru, notează baschet.ro.

Luptăm cu Timişoara pentru locurile 5-6

Pentru locurile cinci și șase, bătălia se dă între SCM Timișoara și SCM Universitatea Craiova. Oltenii au prima șansă, având un bilanț de 17-10 la acest moment. Bănățenii au cu o înfrângere în plus și mai au de jucat cu Miercurea Ciuc și UBT Cluj. Și alb-albaștrii vor da piept cu campioana României, pe lângă cele două meciuri rămase de jucat cu Dinamo. Ambele echipe sunt sigure că nu pot coborî mai jos de locul șase. De menționat că cei de la Craiova dețin avantajul meciurilor directe.

Disputa pentru locul șapte se dă între CSU Sibiu și Dinamo București. Vulturii au cu o victorie în plus (15-13 față de 14-14) și mai au de jucat cu CSM Oradea și Petrolul Ploiești. De cealaltă parte, Dinamo va mai juca cu SCM Craiova de două ori. Cele două echipe nu pot urca mai sus de locul șapte. Bucureștenii au de partea lor rezultatele directe.

Citeşte şi: Momentul revanșei a venit! SCMU Craiova, victorioasă în propriul fief cu Voluntari

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS