5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM Craiova are un dublu duel cu Bucureştiul în weekend

SCM Craiova are un dublu duel cu Bucureştiul în weekend

Şi în acest weekend avem parte de spectacol sportiv în Sala Polivalentă din Bănie. Atât echipa masculină de volei a SCM Craiova, cât şi cea de baschet vor defila în faţa propriilor suporteri în compania unor formaţii redutabile, din Bucureşti. Trupa lui Dan Pascu va primi vizita celor de la Dinamo, în timp ce baschetbaliştii din Bănie se vor duela cu Steaua Bucureşti.

Duminică seară, cele două echipe craiovene vor juca una după cealaltă şi va fi, cu siguranţă, un spectacol sportiv de calitate pentru iubitorii SCM şi pentru fanii prezenţi la sală. De la ora 16.00, voleibaliştii olteni vor avea parte de un meci special, împotriva rivalei Dinamo Bucureşti. Acesta va fi primul duel din play-off dintre cele două formaţii, după ce în sezonul regular şi-au împărţit victoriile. Înainte de acest duel, Dinamo se regăseşte pe locul al doilea în clasament, cu 56 de puncte, în timp ce SCMU este a patra, cu 53 de puncte.

Imediat după acest joc, de la ora 19.00, pe parchetul Sălii Polivalente vor intra baschetbaliştii Craiovei. Fără Michalis Kakiouzis la timonă, oltenii se vor duela cu Steaua Bucureşti pentru cele două puncte puse în joc. De asemenea, gruparea craioveană nu-şi mai permite niciun pas greşit pe teren propriu, mai ales că din spate „bate la uşă“ Timişoara.

Înaintea disputei de duminică, SCMU se află pe locul al 4-lea, cu 38 de puncte (15 victorii şi 8 înfrângeri), dar cu două meciuri în plus faţă de Oradea, următoarea clasată, şi unul în plus faţă de Timişoara. De partea cealaltă, Steaua este în acest moment a 8-a în LNBM, cu 36 puncte în 25 de etape.

Citeşte şi: Gură de oxigen pentru SCMU! Baschetbaliștii olteni s-au impus cu greu la Constanța

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS