10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova, nevoită să recupereze puncte în LNBM. Victoria la Constanţa, obligatorie!

SCMU Craiova, nevoită să recupereze puncte în LNBM. Victoria la Constanţa, obligatorie!

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova se află într-o perioadă dificilă în Liga Naţională de Baschet Masculin, asta după ce au pierdut patru meciuri din ultimele şase disputate. După eșecul din finala Cupei României, de pe teren propriu, cu CSO Voluntari, alb-albaștrii s-au aflat în cădere liberă, iar meciurile importante din campionat, cu Oradea, Pitești și Voluntari, au fost pierdute categoric. Mai mult de atât, sâmbătă seară s-a impus în Bănie și CSM Ploiești, una dintre formațiile modeste ale clasamentului.

La mijlocul acestei săptămâni, mai exact miercuri seară, de la ora 18.00, oltenii vor juca un meci intermediar la Constanţa, cu Athletic, una dintre formaţiile incomode din campionat. Partida vine într-un moment destul de delicat pentru SCMU, care nu-şi mai permite paşi greşiţi pentru a termina, măcar, pe locul al 5-lea în LNBM.

Înaintea duelului direct, cele două formaţii sunt despărţite de două puncte, dar formaţia de la malul mării are deja două meciuri în plus disputate faţă de Craiova. Oltenii se află deocamdată pe locul al 5-lea în clasament, cu 36 de puncte, dar din spate vine periculos Timişoara, care a ajuns la şase victorii consecutive.

Athletic a produs două mari surprize de-a lungul sezonului. Micuţa grupare de la Constanţa s-a impus la Sibiu, chiar în prima etapă a campionatului, pentru ca în etapa a 11-a să dispună de Oradea, vicecampioana României şi una dintre echipele participante an de an în cupele europene. Din aceste motive meciul cu siguranţă nu va fi unul uşor pentru alb-albaştri, chiar dacă pornesc drept favoriţi.

Citeşte şi: Mai rămâne Michalis Kakiouzis la Craiova? Fanii greci îl cheamă la Atena

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS