14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova s-a „distrat“ în deplasarea de la Ciuc

SCMU Craiova s-a „distrat“ în deplasarea de la Ciuc

Baschetbaliștii de la SCMU Craiova au făcut legea miercuri după masă, în deplasarea de la Miercurea Ciuc. Formația pregătită de Michalis Kakiouzis s-a impus în fața „micuței“ grupări din Ciuc, scor 98-83, la capătul unui meci în care singura necunoscută era diferența de puncte de la final, chiar dacă, pe la jumătatea partidei, gazdele au creat ceva emoții. Partida a contat pentru etapa a 21-a din LNBM.

Încă din primul sfert s-a observat o diferență uriașă între cele două echipe. Craiova și-a impus stilul de joc, a punctat cât era nevoie și s-a apărat pe măsură, de aici și doar cele 9 puncte primite în 10 minute de joc. În actul secund, gazdele au dat mici semne de revenire, dar alb-albaștrii și-au pus imediat adversarii la respect și au mărit avantajul de pe tabelă. La vestiare, Craiova a intrat cu un +22 de puncte, scor 52-30.

Am mai jucat doar un sfert

La pauză s-a instalat relaxarea în tabăra Craiovei, iar jucătorii au intrat pe parchet cu gândul că sunt deja învingători. Doar că echipa din Ciuc a profitat cât se putea de această situație și, aproape nesperat, a revenit în meci. Nu mai puțin de 25 de puncte au înscris gazdele în actul al treilea și au primit doar 13, iar scorul a devenit 65-55 în favoarea Craiovei.

În sfertul al patrulea, ultimul al jocului, a existat o singură echipă pe teren. Kakiouzis și-a mustrat bine elevii, care au călcat imediat pe accelerație și au început să refacă diferența mare pe tabelă. Franklin a fost, din nou, într-o zi de shoot foarte bună și a totalizat 25 de puncte, dar marea surpriză a fost Sha’markus Kennedy. Noul transfer al Craiovei a contribuit cu 18 puncte și se pare că va deveni, în perioada imediat următoare, un jucător indispensabil. La final, SCMU Craiova s-a impus cu scorul de 98-83 și a bifat cea de-a 13-a victorie din LNBM.

Pentru gruparea craioveană va urma un meci tare, posibil decisiv pentru locul al 4-lea. SCMU va primi vizita celor de la BCMU Pitești, duminică seară, de la ora 18.00.

Citește și: Yastremska a învins-o pe Ana Bogdan într-un meci cu o încărcătură emoţională incredibilă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS