6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCM Craiova şi CSM Oradea, unite împotriva războiului! Proteste înainte de meci

SCM Craiova şi CSM Oradea, unite împotriva războiului! Proteste înainte de meci

SCMU Craiova şi CSM Oradea se întâlnesc în această seară, în Polivalenta din Bănie, într-un meci restanţă din LNBM. Înainte de startul partidei vom avea un moment special pregătit de clubul alb-albastru, la care contribuie şi formaţia bihoreană. Cele două formaţii vor protesta împotriva războiului din Ucraina, care a dat lumea peste cap în ultima săptămână.

„Europa trece prin momente grele și trebuie să dăm dovadă de UNITATE. Sportul unește oameni, războiul distruge vieți! În aceste momente grele, ÎMPREUNĂ împotriva războiului, împotriva unei orori pe care nu ne-am fi imaginat-o ca fiind posibilă. Este greu și este de neimaginat ca în Europa anului 2022, să moară oameni într-un război crunt.

SCM Universitatea Craiova și CSM Oradea se alătură protestului anti-război, iar cele două formații vor deveni, practic, o echipă. Înainte de partida de baschet de la ora 18:00, jucătorii celor două formații vor protesta și vor purta tricouri speciale, iar prezentarea jucătorilor se va face într-un mod inedit.

Vă așteptăm să fiți alături de noi în Sala Polivalenta Craiova și să spunem NU unui război care nu aduce nimic bun pentru omenire. Vom juca cu gândul la oamenii care suferă de pe urma acestei orori“, se anunţă într-un comunicat emis de SCM Craiova.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS