16.2 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSCMU Craiova - Rapid, ultimul test înainte de Final Four

SCMU Craiova – Rapid, ultimul test înainte de Final Four

Final Four-ul Cupei României la baschet masculin se apropie cu paşi repezi, dar, până atunci, echipa lui Michalis Kakiouzis mai are de disputat un meci în campionat. Vineri seară, de la ora 18.00, în Bănie vine Rapid, una dintre puţinele formaţii care ne-au învins până în prezent. Partida va conta pentru etapa a 20-a din LNBM.

Partida din tur este una pe care baschetbaliştii noştri trebuie să o uite înainte de jocul de retur. La Bucureşti, SCMU a prezentat unul dintre cele mai slabe jocuri ale sale din acest sezon, iar la final a fost taxată de o echipă modestă, noupromovată, fără obiective măreţe. A fost 81-79 pentru Rapid, la capătul unei reprize de prelungiri. În timpul regulamentar, scorul a fost 67-67.

„Va fi un meci greu pentru noi, cu Rapid, mai ales că am şi pierdut în tur. Nu ne mai permitem un alt pas greşit, mai ales că jucăm acasă, în faţa propriilor fani. Sperăm ca toată energia de la antrenamente să se ducă la meciul de mâine şi să câştigăm. Este un meci important, pentru campionat, nu un antrenament pentru Final Four. În LNBM mai este mult de jucat şi trebuie să adunăm punctele, iar Final Four-ul se va disputa doar săptămâna viitoare“, a spus Michalis Kakiouzis, antrenorul Craiovei.

Citeşte şi: Nimic de pierdut la Rapid! Voleibalistele de la SCMU au meci tare în capitală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS