5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetSă-i cunoaștem mai bine și să-i învingem! SCMU Craiova merge după puncte la Galați

Să-i cunoaștem mai bine și să-i învingem! SCMU Craiova merge după puncte la Galați

-

O lună de inactivitate nu a fost suficientă pentru a-i scoate din mână pe baschetbaliștii de la SCMU Craiova, care vor să facă un sezon de neuitat în LNBM. După victoria convingătoare cu Sibiu (88-76), trupa lui Kakiouzis se deplasează în weekend la Galați, pentru duelul cu echipa din localitate. Partida este programată sâmbătă, la ora 19.30.

Meciul cu CSM Galați va avea o însemnătate aparte atât pentru Craiova, cât și pentru echipa lui Florin Nini. Cele două formații au ocazia să se cunoască mult mai bine în această dispută și să pună la punct toate detaliile pentru meciul mult așteptat, din semifinalele Cupei României (15 februarie, Sala Polivalentă, Craiova). Oltenii stau bine și în clasamentul Ligii Naționale, nu doar în Cupă. Ei au un bilanț de 9 victorii și 4 înfrângeri, dar, pentru moment, se află în subsolul clasamentului doar prin simplul fapt că au nu mai puțin de cinci meciuri în minus disputate față de majoritatea echipelor din campionat. Chiar și cu înfrângeri pe linie în jocurile restante, SCMU tot ar urca pe un loc de play-off.

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Michalis Kakiouzis și Radu Vîrnă au prefațat duelul de la Galați, unul pe care nu-l consideră deloc simplu. De asemenea, tehnicianul elen nu concepe un alt rezultat în afară de victorie, mai ales că echipa sa își propune destul de mult de la acest sezon.

Vezi video!

Citește și: Voleibalistele Craiovei au meci greu la Voluntari, vineri seară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS